(06) 5000 0113 info@geenideeband.nl

50 jaar verjaardag vieren

50ste verjaardag vieren

50 jaar verjaardag vieren laat je natuurlijk niet over een nacht ijs gaan. Want 50 jaar is natuurlijk niet zomaar een verjaardag! Omdat je misschien vol feest ideeën zit om je 50ste verjaardag te vieren, valt het nog niet mee om daarom een keuze te maken. Vandaar een aantal tips en ideeën voor het vieren van je 50-ste verjaardag zodat jij een geslaagd en onvergetelijk Sarah of Abraham feest kunt organiseren.

50ste verjaardag vieren

50 jaar verjaardag: huur een leuk bandje

Bekijk wat er eventueel mogelijk is om entertainment in te huren. Een DJ? Een band…? Een band heeft een heel andere dynamiek met het publiek dan een DJ. Muziek uit de jeugd van de 50-jarige zal het daarom zeker goed doen! Daarnaast zal je leuke herinneringen ophalen. Coverband GEENIDEE is DE specialist voor het vieren van een 50ste verjaardagsfeest! Vandaar dat GEENIDEE beslist een goede keuze is! Dus zoek je een leuke band voor je 50-ste verjaardag? GEENIDEE!

50 jaar verjaardag: huur een leuk bandje

Surprise party 50 jaar

Wij hebben het al verschillende keren meegemaakt. De jarige “weet” van niks, komt de locatie binnen en… de GEENIDEEBAND zet in met het favoriete nummer van de jarige! Wat een verrassing! Vandaar dat een surprise party voor de 50 jarige organiseren een heel leuk idee is. Zorg dat iedereen tijdig op locatie is en spreek dus af wat je gaat doen. Denk daarentegen een beetje aan het hart van het inmiddels 50-jarige feestbeest :o)

Surprise party 50 jaar

Nog meer ideeën 50 jaar verjaardag vieren

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om je 50e verjaardag te vieren. Hieronder een lijstje met nog wat andere tips voor het vieren van je 50ste verjaardag. Mogelijk zitten er nog een paar leuke ideetjes tussen.

 

Uitnodiging met speciaal verzoek

Wat erg leuk is om een uitnodiging te versturen naar iedereen met het verzoek in kleding met een bepaalde kleur te komen. Zo valt de 50-jarige extra op. Verder zou je ook kunnen verzoeken om iedereen te laten verkleden als de 50-jarige. Er is vast wel iets wat de 50-jarige kenmerkt. Bijvoorbeeld de typische snor of kleding welke de 50-jarige altijd draagt.

 

Ideeën voor de decoratie van het feest

Daarnaast zijn er de welbekende Abraham pop of Sarah pop, maar ook zijn er nog andere decoratieve mogelijkheden. Om te laten zien dat het om een 50-jaar feest gaat. Zo kun je slingers ophangen met foto’s van de jarige. Daarnaast kun je denken aan het creëren van een tijdlijn. Een slinger van zijn jeugd tot aan zijn “oudere jaren”. Ook kun je allerhand leuzen of uitspraken op verschillende plekken opschrijven die typerend zijn voor de 50-jarige.

 

Toneelstukje tijdens het feest

Daarnaast kun je een toneelstuk opvoeren voor de 50-jarige. Verzamel uitspraken, kleding en zet een heus toneelstuk in elkaar met bekenden van de jarige. Dit zal zorgen voor hilarische momenten. Wellicht is het noodzakelijk om van te voren even een klein borreltje te doen met z’n allen. Dat praat soms wat makkelijker tijdens de opvoering van het stuk op de verjaardag.

 

Live cooking op het 50 jaar feest organiseren

Iedereen kan een goede maaltijd waarderen. Zorg daarom voor een kok welke je kunt inhuren en laat deze een heerlijke maaltijd in elkaar zetten. Er zijn veel mogelijkheden om afspraken te maken met cateraars voor het bereiden van een maaltijd maar ook voor het maken van heerlijke hapjes.

 

Een culinaire wandeling

Zorg dat je iedereen attendeert op deze activiteit. Zorg voor goede schoenen en een niet al te volle maag. Het idee is om een wandeling te maken, waarbij je bijvoorbeeld een aantal tussenstops maakt om een lekker hapje te eten en daarbij een lekkere borrel te nuttigen.

Nog meer ideeën 50 jaar verjaardag vieren