(06) 5000 0113 info@geenideeband.nl

60 jaar
Ideeën voor je 60ste verjaardag!

De leukste band op je 60ste verjaardag!

60 jaar geworden? Je 60-ste verjaardag kun je natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Reden te meer om deze verjaardag goed te vieren! Droom je van een fantastisch feest? Je wordt niet elke dag 60, dus een knalfeest is zeker niet overdreven. Daarom mogen familie, vrienden en buren natuurlijk niet ontbreken. Huur daarom nu de leukste band van midden Nederland, de GEENIDEE – Poprock Coverband! Met swingende pop en rock hits uit de jaren zestig tot heden.

60 jaar ideeen voor een 60ste vejaardag

60 jaar: een geslaagd verjaardagsfeest

60 jaar geworden? Een geslaagd 60e verjaardagsfeest staat of valt met een goede voorbereiding. Stuur je uitnodigingen op tijd en geef ze een feestelijke tintje! Van een simpel tripje met een borreltje tot gezellig bijpraten. Of toch een te gek 60 jaar verjaardagsfeest waarbij iedereen “uit zijn dak gaat”? Met de GEENIDEEBAND wordt het in ieder geval een onvergetelijke 60ste verjaardag! En met meer dan 20 jaar ervaring is dat een belofte!

60 jaar een geslaagd verjaardagsfeest

Een onvergetelijk 60 jaar feest!

Een verjaardag vieren van iemand die 60 jaar wordt is een speciaal moment. Daarom is dit jubileum een mooie gelegenheid om daarom iets bijzonders te organiseren. Met de GEENIDEEBAND haal je een ervaren coverband in huis. Dat zullen de 60-jarige en de aanwezige gasten niet snel vergeten! Dus heerlijk swingen en meezingen op bekende pop en rock hits uit de afgelopen decennia. Vraag onze actuele speellijst aan!

Een onvergetelijk 60 jaar feest

Tips muziek 60 jaar verjaardag

Een feestje zonder muziek is geen feestje. Afgezien van het gezelschap is dit dus misschien wel het belangrijkste van de avond. Dan kun je uiteraard ook denken aan het inhuren van muzikanten, bandjes of dj’s. De GEENIDEEBAND is met haar vele jaren ervaring een prima keuze. Pop en rockmuziek vanaf de sixties tot heden. Denk aan de Rolling Stones, Beatles, U2, Snow Patrol, Coldplay… Maar ook Nederlandstalige popmuziek van Blof, De Dijk, Doe Maar, The Scene en anderen. Ze komen allemaal voorbij op jouw 60e verjaardag!

Tips muziek 60 jaar verjaardag