(06) 5000 0113 info@geenideeband.nl

Informatie en boekingen

Betaalbare band huren

Voor informatie en boekingen. De muziek en het publiek, daar doen we het toch allemaal voor. Daarnaast spelen wij maar al te graag. Bovendien maak je muziek niet alleen voor jezelf! Wil je een optreden boeken van de GEENIDEEBAND? Wil jij een betaalbare band huren voor een leuke prijs? Dat kan. Rechtstreeks. Zonder tussenpersoon of boekingskantoor.

Betaalbare band huren informatie en boekingen

Bekende covers en repertoire

Kies daarom dat eigenzinnige coverbandje GEENIDEE op jouw feest! Met covers van U2, Snow Patrol, Kings of Leon, Passenger, Coldplay, Keane, Rolling Stones, Beatles, Police, Queen, Ray Charles, Golden Earring e.a. En daarnaast natuurlijk ook de grote Nederlandstalige hits van o.a. Doe Maar, Blof, De Dijk, Van Dik Hout, The Scene, Guus Meeuwis, … Stuur een e-mail naar wanneer je wilt weten welke nummers wij allemaal spelen!

Bekende covers en repertoire muziek

Vrijblijvende prijsopgave

De kosten. Tsja. Moeten we apparatuur meenemen voor 100 of 1000 personen? Wil je er daarnaast verlichting bij? Is het feest bij ons om de hoek of bijvoorbeeld in Friesland, Groningen of Limburg? Wanneer is het feest en hoelang wil je dat het concert duurt? Een uurtje? Twee keer een uur? Drie keer drie kwartier…? Stuur een email naar of bel en we doen je geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Huren leuk bandje kosten

Heldere afspraken

En verder? We maken heldere afspraken en die leggen we schriftelijk vast. We komen op tijd en doen wat we hebben afgesproken. Heb je bijvoorbeeld een nummer met een zelfgemaakte of ‘aangepaste’ tekst? Of misschien een ander leuk idee voor je feest…? Laat het ons weten! We denken namelijk graag met je mee. Bel of stuur een email naar en je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord!

Top 2000 a gogo